photo NavFB_zpstaxf4rbk.png photo NavTwit_zps37re8btd.png photo NavPin_zpswwtqnofe.png photo NavIG_zpsub7xdonx.png photo NavEM_zps0omzd1xc.pngFriday, January 1, 2016

Ringing in 2016 with Angel Reinares (50% OFF Exclusive Discount!)

Happy New Year, friends! 
I, for one, still can't believe that it's the beginning of a new year. It seems like 2015 completely flew by. But I'm more than ready to see what 2016 has in store us! To celebrate, I've teamed up with the great folks at Angel Reinares to bring you an exclusive 50% discount off all products on their site. Yes, everything! Even the beautiful leather Bobal satchel featured in the pic below.
Just use code "HELLO50" at checkout*.
(*Coupon code valid through 1/21/16)


Happy shopping! And the happiest of New Years to you all! <3
Plaid flannel button-up shirt- Old Navy | Similar 1, 2, 3, 4, 5
Ivory cable knit sweater- Old Navy | Almost exact here | Similar 1, 2, 3, 4, 5, 6
Skinny jeans- Express | Similar 1, 2, 3, 4, 5
Burgundy riding boots | Similar 1, 2, 3
Bobal satchel c/o Angel Reinares (Exact)
Champagne pearl cluster necklace c/o T+J Designs (Exact)
Pyramid stud cuff ℅ Stella & Dot stylist Erika Lehman (Exact)
Belt buckle bracelet | Similar 1 & 2 | Love this bracelet stack here


Shop The Look

13 comments:

 1. Hey! very good blog. I like every thing here weather it is your idea or the pictures you have clicked. I came to your blog for first time and I like it very much. Thank you for sharing.corporate wear and uniforms

  ReplyDelete
 2. Just a great collection of dresses and their combination with accessories you have shared here with us. I really liked your post thanks and keep sharing.

  I want to share something with all kidney cleanse diet or homemade detox cleanse aim is to get back to your fitness and always feel fresh to start any work in your corner.During Cleanse process you should feel better and get some fresh energy to do any work but not enough to get into gym & do some workout it behaves according to your routine.


  ReplyDelete
 3. Happy New Year to you and yours!!!!
  Keep the great posts coming,
  LOVE your look💕

  ReplyDelete
 4. Wow!! I came to this blog for the first time. Love your style and learning so much. My head is full.

  ReplyDelete
 5. Wow!! I came to this blog for the first time. Love your style and learning so much. My head is full.

  ReplyDelete
 6. Love your style! Can't wait for more posts!

  ReplyDelete
 7. Have followed your website for a few years and have absolutely loved the many outfits you would pin. I noticed the site has changed and the images aren't there anymore on your threads. Can I tell you how much I miss that and all the links as to where to shop. Hope to see that come back soon.
  Don't stop style is awesome!!

  ReplyDelete
 8. Just a great collection of dresses and their combination with accessories.
  Fabrics Usa Inc

  ReplyDelete
 9. There are various online sources to provide you informative details on this topic,
  but this is one is very helpful.
  Nice article. This is so much more than I needed! But will all come in use thanks!
  work dresses for women

  ReplyDelete
 10. Những sản phẩm Crocs đầu tiền hướng đến trẻ em vì vậy những đôi giày Crocs có nhiều màu sắc với đủ hình dáng ngộ nghĩnh. Với sự tiện dụng, Crocs được làm bằng nhựa đặc biệt nhẹ, chống trượt, thoáng mát và khủ mùi mạnh mẻ, không bị ảnh hưởng bởi nước, đã làm cho giới trẻ ngày càng ưa thích những sản phẩm đến từ Crocs.
  Tất cả những chiếc đồng hồ Rado được tạo ra từ việc tổng hợp của công nghệ, thiết kế và thực tiễn. Đặc biết thành công là chiếc đồng hồ Rado Dia star được giới thiệu năm 1962 đã tạo ấn tượng đầu tiên cho người dùng thế giới về sự kết hợp trên.
  Những con số được làm cách điệu to nhỏ không đồng đều là điểm nổi bật trong thiết kế của đồng hồ Curren. Mặt kính đồng hồ được làm theo kiểu nhám, hơi sần nên lúc nhìn vào đồng hồ tạo cảm giác thủ vị. Các kim phút và giờ có chất dạ quang ở giữa kim giúp người dùng có thể xem giờ bào buổi tối.
  Những chiếc đồng hồ Skagen chính hãng sẽ có sự cuốn hút với vẻ sang trong mà không một điểm dư thừa. Và đặc biệt nhất là chiếc đồng hồ Skagen có thiết hế siêu mỏng để bạn có thể dễ dàng kết hợp với các loại giày tây, vest,…
  Đến năm 1995, điện thoại Huawei muốn mình phát triển hơn để vươn xa về sản xuất thiết bị di động. Vào thời điểm này mảng điện thoại di động còn rất mới mẻ với người sử dụng nên tiềm năng của chúng vẫn còn là một ẩn số thế nhưng Huawei vẫn quyết định mạo hiểm và sau những cố gắng, bất chấp họ đã vươn lên trở thành một trong nhữ công ty hàng đầu về công nghệ không dây 4G.
  Thương hiệu nước hoa Versace có hơn 138 cửa hàng cap cấp trên toàn thế giới với thị trường trung tâm là Châu Âu và Châu Á. Riêng thị trường Trung Quốc Đại Lục đã bao gồm cả Hồng Kông và Đài Loan đã chiếm gần 31 cửa hàng trong số đó.

  ReplyDelete
 11. This is an awesome motivating article.I am practically satisfied with your great work.You put truly extremely accommodating data. Keep it up. Continue blogging. Hoping to perusing your next post. アイハーブ おすすめ

  ReplyDelete

I love your comments! Leave me a little something here. :)